The Shop ♥ Winter Fashion

Hoi Hoi!

`Pas op als je de deur opendoet, want de winter staat voor de deur he! ` was weer een van de zoveel o-zo-leuke grapjes die ons moeder deze week maakte ☺

Gelijk heeft ze wel, het wordt hier elke dag kouder en kouder. Vandaag laat ik aan jullie 2 van mijn winterse items zien die ik kreeg van de winkel The Shop, Ik bracht een bezoekje aan hun winkel in Gent & koos er enkele leuke items uit… binnenkort zien jullie de anderen!

theshop

Ik nam deze zachte sjaal en heerlijk, warme wanten mee naar huis!

De sjaal is redelijk lang, dus deze kan je zeker 2x rond je keel draaien. Niet alleen lekker warm, maar ook nog eens lekker zacht, echt leuk! Er zit ook een geribbeld patroontje in & onderaan hangen er 2 zachte bollen aan de sjaal. Ik koos uiteraard voor een oud-roze kleur, maar je vind deze sjaal ook in andere kleurtjes.

Als 2de winters, fashionitem koos ik voor warme wantjes! Het moet geleden zijn van in mijn kindertijd dat ik nog wanten droeg, meestal droeg ik handschoenen omdat ik dat net iets handiger vond… maar deze wantjes waren zooo schattig & mooi & lekker warm! De wantjes zijn licht grijs, dus kunnen makkelijk met lichte kleuren gecombineerd worden. Zoals standaard bij wanten zit je duim apart & al je andere vingers samen ☺ De wanten hebben aan de pols een geribbeld borduurtje. Dit kan je zelf omplooien.

Ik ben helemaal klaar voor de winter dankzij THE SHOP ♥

Liefs,

Astrid Lia ♥

Advertenties

Een gedachte over “The Shop ♥ Winter Fashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s